İngiliz Independent Gazetesi Hastanemiz Hakkında Bir Habere Yer Verdi

Hastanemiz kaliteli hizmeti ve başarıları ile uluslararası basında adından söz ettiriyor.

Son yıllarda aldığı ulusal ve uluslararası akreditasyonlar ve Avrupa Standartlarında hizmet kalitesi sayesinde  hasta sayısını 35 bin seviyelerinden 50 bin seviyelerine çıkaran  İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni son olarak İngiltere merkezli “The Independent” sayfalarına taşıdı.

"Türkiye'nin En Büyük Hayvan Hastanesi Her Yıl Binlerce Hayvanı Kurtarıyor" başlığı ile verilen haberde Veteriner Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin kuruluş tarihi ve hastanede tedavi gören hayvan türleri hakkında bilgilere yer verildi.

Gazetede ayrıca hastanede uygulanan tedaviler hakkında da bilgiler verilerek, "Kan tahlilinden radyolojik tetkiklere; doğumdan cerrahi operasyonlara kadar her türlü tedavinin uygulanabildiği belirtildi.

Hastanede iç hastalıkları, cerrahi, doğum ve jinekoloji, suni tohumlama ve vahşi hayvan konularında uzmanlaşmış beş bölümün yer aldığı bilgisi paylaşılırken; ayrıca acil durumlar için bir acil servisin olduğu ve 7 gün 24 saat hizmet vermekte olduğu vurgulandı.

Haberin linki : https://www.independent.co.uk/environment/turkey-biggest-animal-hospital-istanbul-sick-pets-photos-vets-a8784686.html